Welke uitdagingen krijgt hr voor de boeg in 2022? 2 zaken vallen op: het aantrekken van nieuw talent en het welzijn van de medewerkers vormen nieuwe prioriteiten….
Er heerst meer en meer angst en onzekerheid bij medewerkers door corona. Hoe kan je als leidinggevende hiermee omgaan? Coach en trainer Gina Peeters legt uit….
Wendbaarheid, innovatie en daadkracht. Dat zijn de kerncompetenties die je organisatie nodig heeft in de toekomst. Als controller kan je de rol van change master op je nemen om…
Corona en het thuiswerken heeft er niet alleen voor gezorgd dat recruiters een breder net kunnen uitslaan, ook binnen de organisatie zal hr een andere, bredere rol spelen….
Welke veelvoorkomende fouten kan je maar beter vermijden als manager? We zoomen in op 4 valkuilen en op hoe je het wel goed kan doen….
Bedrijven pasten zich vliegensvlug aan de coronamaatregelen aan, maar hoe uit zich dat in leiderschap? Hoe ga je als leidinggevende om met de veranderde realiteit?…
Hoeveel impact heeft jouw communicatie? Met deze 9 stappen blik je terug op communicatiecampagnes en anticipeer je nu al op toekomstige successen….
Welke blijvende invloed heeft corona op facility management? Nu het hybride werken een blijver is, breng je best je werkplekbehoeften in kaart om de kantooromgeving radicaal te herdefiniëren….
Merk je het ook als marketeer? Online gaat de communicatie zo snel dat je ook snel visueel materiaal nodig hebt voor je posts. Gelukkig is het niet al te…

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect