Bijleren in de zomer, nuttig en slim!

Bijleren in de zomer, nuttig en slim!
De zomer brengt terug wat rust met zich mee. Genoeg tijd om je kennis en skills aan te scherpen. Ontdek nu onze zomeropleidingen!

Is het tijdens de zomermaanden iets rustiger in je job? En wil je je ontwikkelen in een bepaalde skill? Dan is het nu het ideale moment om bij te leren en een opleiding te volgen. Leren en investeren in je persoonlijke ontwikkeling is een continu proces, dus waarom wachten om een passende opleiding te vinden? Bij NCOI Learning heb je keuze uit meer dan 50 zomeropleidingen en een vast aanbod van leerreizen waar je uit kan kiezen. Wie in legal actief is, blijft met de Zomer van M&D op de hoogte van nieuwe rechtspraak en wetgeving. Schrijf je snel in!

Zomeropleidingen die het verschil maken

Wil je je management skills, communicatie, hr of business development bijspijkeren? Iets doen aan je timemanagement of assertiviteit? Kies een van de vele zomeropleidingen. Heb je een voorkeur voor klassikaal of digitaal? Aan jou de keuze.

NCOI Learning Campaign Lead Valérie Lambert: “Wie deze zomer aan zijn of haar kennis en skills wil werken in zeer uiteenlopende domeinen, kan zeker bij NCOI Learning terecht. We bieden stuk voor stuk kwalitatieve opleidingen, opgesteld door lesgevers met jarenlange ervaring waarop we veel positieve feedback krijgen. We koppelen er bovendien iets leuks aan: als je je inschrijft voor een geselecteerde zomeropleiding van min. € 1.000, krijg je er gratis Apple AirPods bij ter waarde van € 156,99! Zo kan je je opleiding volgen met optimale geluidskwaliteit en heb je geen gedoe met kabeltjes.”

Actueel aanbod voor legal professionals

Permanente vorming is niet alleen een must voor elke legal professional, maar ook een verplichting. “Bij M&D hebben we al jaren de fijne traditie om tijdens de zomermaanden, wanneer het gerechtelijk jaar afloopt, op een aangename manier werk te maken van die juridische bijscholing”, zegt Manager Legal Seminars Sophie Nottebaert. “Tussen 1 juli en 31 augustus heb je de keuze uit het Jaaroverzicht, de MiD Zomer of de Juristendagen.

Het Jaaroverzicht op 4 juli 2023 beent je bij in 1 studiedag, bestaande uit 4 sessies. Je ontdekt er alles over de belangrijkste nieuwigheden en hete hangijzers in ons vak. Je hebt de keuze om het klassikaal of via livestream te volgen.

MiD Zomer, dat is een mix van 16 webinars verspreid over juli en augustus, die je kan bekijken wanneer je wil. Je kiest zelf welke webinars je volgt met een minimum van 3. De aangeboden topics zijn heel uiteenlopend, zodat elke rechtspracticus zijn of haar gading zeker vindt.

De Juristendagen eind augustus zijn een klassieker die je volledig digitaal kan volgen. De focus ligt op vennootschaps- en ondernemingsrecht. Je kiest zelf min. 3 van de 9 sessies uit.

Onze M&D opleidingen staan voor kwaliteit, een heel breed aanbod en actuele accuraatheid.”

Leerreizen, regie over je eigen leerritme

Willen jij of je collega’s autonoom leren via e-learning? Dan zal het concept van de Leerreizen bij NCOI Learning je zeker interesseren. Met deze leerreizen heb je als cursist de regie over je eigen leerritme. Afhankelijk van de gekozen leerreis krijg je korte kennisclips aangevuld met doe- en reflectieopdrachten, checklists, templates en oefenmateriaal. Unieke interactieve elementen die prikkelen en blijven boeien. Voor cursisten werkt dit motiverend, veelzijdig en flexibel: je kiest namelijk waar en wanneer je bijleert en doet het op jouw tempo. Je bespaart zo tijd door op een efficiëntere manier bij te leren.

Als L&D professional kan je met deze formule je collega’s individuele leertrajecten aanbieden waarover zij het ownership hebben. De opleidingen zijn toekomstgericht, schaalbaar en bieden een efficiënte blended leeroplossing. Je kan bij de leerreizen ook coaching voorzien. Deze coach fungeert als klankbord, daagt de cursisten uit op verworven kennis en helpt de nieuwverworven inzichten toe te passen in de praktijk.


Zin in meer?

Er zit vast een opleiding of leerconcept bij die/dat je interesseert. Het wordt een zinderende zomer!

Interesse in andere artikels over Professional skills? Klik dan hier.

 

Auteur

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect