Onze opleidingen gaan niet in lockdown

Onze opleidingen gaan niet in lockdown
Een tweede coronagolf is aan de gang. In geval van een lockdown, doen we ons uiterste best om de opleidingen te laten doorgaan.

Het nieuws omtrent corona is momenteel niet bepaald rooskleurig. Het aantal besmettingen gaat in stijgende lijn, en een tweede coronagolf is aan de gang. Daarom willen we je alvast gerust stellen: als er toch een lockdown komt, doen we ons uiterste best om de opleidingen te laten doorgaan.

Opleidingsbehoefte blijft

Dankzij een enquête die we uitvoerden bij zowel Nederlandstalige als Franstalige respondenten weten we dat er nog steeds nood is aan opleidingen. Een grote meerderheid, respectievelijk 80% en 70%, geven aan dat ze nog steeds evenveel behoefte hebben aan opleidingen als voor corona. Ongeveer de helft van de respondenten heeft goede moed voor het najaar: zij schatten dat er zowel tijd als financiële middelen zullen vrijgemaakt worden om opleiding te volgen.

Onze garanties

Je kunt met een gerust hart en zonder enig risico inschrijven voor een opleiding dankzij de 3 garanties die we bieden. Ten eerste doen we 200% ons best om de opleidingen dit najaar te laten doorgaan. We gaan niet opnieuw in lockdown met onze opleidingen. Dat wil zeggen dat we, ten tweede, indien nodig de digitale switch maken. Als klassikaal niet toegelaten is, proberen we maximaal om te schakelen naar digitaal. Tot slot, als elke andere optie uitgesloten is en de opleiding toch niet kan doorgaan, krijg je je inschrijvingsgeld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Grijp je kans

Dit najaar hebben we een mooi, uitgebreid aanbod aan opleidingen. Maak gebruik van je staycation om eens door ons ruim aanbod te snuffelen, en schrijf je in. Of het nu klassikale opleidingen, virtuele klassen of webinars zijn, er is voor ieder wat wils. Met onze incompany opleidingen bieden we zelfs leeroplossingen op maat van je bedrijf. En een mooi extraatje: er zijn heel wat subsidies beschikbaar!

Zin in meer?

Met onze opleidingen bieden we leeroplossingen op maat van je bedrijf. En een mooi extraatje: er zijn heel wat subsidies beschikbaar!

Auteur

't Zomert bij NCOI Learning

Zomeropleidingen

Chill stand is geen stilstand. Keer opgeladen met nieuwe vakkennis (en AirPods*) terug naar het werk na een ontspannen en leerrijke vakantie. Kies uit meer dan 50 opleidingen en boek je zomeropleiding nu!

Zomeropleidingen

Ontdek het aanbod

Online leerreizen

Ontdek de nieuwste vorm van e-learning. Kies uit opleidingen over leadership, professionele vaardigheden of veerkracht. Leer bij waar en wanneer jij wil! Voor een unieke online leerervaring die blijft nazinderen.

Online leerreizen

Ontdek het aanbod

De Zomer van M&D

Een ruim aanbod aan juridische en juridisch-fiscale webinars en seminaries gespreid over juli en augustus.

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect