De zomer van… Eline Swolfs

De hele zomer lang kan je bij NCOI Learning zomeropleidingen volgen. Je leert de lesgever kennen, wij leren jou de persoon achter de opleiding kennen. Zeven product managers vertellen ons hoe ze niet alleen jouw, maar ook hun eigen zomer inkleuren.

Eline Swolfs, Product manager Fiscaal Informatief, Business Management en Finance.

De accountants, verzekeraars en bankiers van deze wereld weten: klanten kan je pas goed adviseren als je op de hoogte bent van wat beweegt op onder meer fiscaal vlak. Denk maar aan wijzigingen in de vennootschapsbelasting of btw. Eline is mede verantwoordelijke voor dit aanbod bij NCOI en licht toe: “Onze deelnemers doen een beroep op onze opleidingen in het kader van hun verplichte permanente bijscholing. Dat onze docenten experten zijn met jarenlange ervaring speelt een belangrijke rol. Bovendien zijn die lesgevers veelal nog steeds actief in de bedrijfswereld, waardoor ze hun praktijkervaring kunnen delen. Deelnemers kunnen op die manier de fiscale actualiteit meteen concreet toepassen.”

Ook professionals uit andere sectoren hebben baat bij het innovatieve aanbod van NCOI. “De veranderende context vandaag spoort aan om constant vooruit te denken en zich verder te ontplooien.” En voor managers die sterk willen staan in verschillende domeinen en managementcompetenties is er de mini-MBA van NCOI Learning. “In tien dagen tijd stomen we je klaar om een succesvolle manager te zijn. We stemmen onze aanpak af op jouw kennis en verwachtingen. Het helpt je om door te groeien binnen een bedrijf of beter te communiceren met andere afdelingen.”

4x Eline

Ga in chill stand en laat je voelsprieten werken

Zelf leer ik nog graag bij over…

Design thinking! Het is een bijzondere methode om problemen op te lossen die me wel intrigeert. Een outside-in in plaats van inside-out benadering, waar denken en handelen op een geheel andere manier gebeurt dan je gewend bent. Ik ben ervan overtuigd dat design thinking vandaag meer en meer aan belang wint en zijn waarde heeft voor organisaties.”

Mijn zomer wordt er een van…

“Tijd spenderen met vrienden, genieten van een lekker glaasje wijn en zomers tafelen. Ik heb geen grote reizen gepland, ik maak zelf de zomersfeer. Rondlopen op blote voeten bijvoorbeeld geeft me een instant zomergevoel. Stuur mij maar het bos in of op het strand en ik kom volledig tot rust tijdens een lange wandeling. Heerlijk, toch?”

Mijn ideale zomertip is…

“Plan een dagje Reggae Geel. Het is festival in mijn woonplaats Geel dat ik iedereen kan aanraden. Er hangt een heel relaxte sfeer en het is toegankelijk voor jong en oud. Je moet het gewoon eens meemaken.”

Tot slot, chill stand is geen stilstand want…

“Om verder te geraken is het belangrijk om af en toe terug te kijken. Sterker nog, je zet vaak meer stappen na een adempauze dan zonder zo’n pauze. Eens je in een bepaalde functie zit, schuilt namelijk snel het gevaar dat je een bepaalde routine aanneemt en mogelijks in een sleur terechtkomt. Dan ben je minder waakzaam voor wat zich afspeelt rondom jou. Maak dan van de chill stand gebruik om je voelsprieten opnieuw op scherp te stellen.”

 

Zin in meer?

Tijdens juli en augustus bieden we de keuze uit een ruim aanbod aan opleidingen:

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect