Mini MBA: Business Essentials voor Management Talent

Na 10 intensieve MBA-sessies keerden Axel Vosters en Santiago Janssens met concrete takeaways terug naar de job. Benieuwd naar hun ervaring? Bekijk de video!

Met 14 en 17 jaar ervaring in hun vakgebied en sector, vonden Axel Vosters en Santiago Janssens het tijd om hun blik te verruimen en hun kennis over andere bedrijfsfacetten bij te schaven. Op korte tijd zorgde de Mini MBA voor meer voeling met HR, finance, supply chain,…

Santiago Janssens en Axel Vosters concluderen dat de mini-MBA een echte aanrader is voor middle management en zelfstandigen om bestaande kennis en inzichten te verruimen. Santiago Janssens: “Voor startende bedrijfsleiders vind ik zo’n mini-MBA zelfs een must omdat het alle managementaspecten behandelt.”

Laat je inspireren!

Zin in meer?

Wil je je management skills en inzichten aanscherpen? Schrijf je dan nu in voor de Mini MBA Business Essentials voor Management Talent.

Bekijk hier het volledige interview met Axel en Santiago.

Avatar foto

Auteur

Gude Verhaert is productmanager voor de trainingen in marketing, communicatie en leadership. Voor de ontwikkeling van leeroplossingen in deze domeinen laat ze zich graag inspireren door haar uitgebreid netwerk van trainers en consultants in combinatie met een gezonde interesse voor nieuwe trends en ontwikkelingen in de opleidingswereld. Haar uitdaging? Ervoor zorgen dat professionals permanent bijleren én bijblijven.

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect