The Future of Business is Sharing

Kennis is macht, maar kennis delen is machtiger. Samenwerken bepaalt vandaag uw succes. Denk maar aan het gebruik van instructiefilmpjes op YouTube, of van Naai- en Repair Cafés waar tips & tricks vlot worden uitgewisseld.

Leidt samenwerken en delen van kennis ook tot succes in onze professionele wereld? Het lijkt alsof bedrijven achterblijven. Medewerkers zitten vaak gevangen binnen de grenzen van hun job; informatie zit vast in de hoofden van individuen, en disciplines werken nog steeds los van elkaar.

The Future of Business is Sharing. Over dit thema organiseert Kluwer Opleidingen samen met RealDolmen een event op 16 mei 2014 in Kube8.

Het concept? Geestverruimende sessies op een inspirerende locatie en met boeiende sprekers, waaronder twee Kluwer-trainers:

  • Isabel De Clercq, Learning Solutions Consultant bij Kluwer Opleidingen, praat over “the rise and fall” van sociale netwerken in organisaties. Over de onzin maar vooral over de zin van social learning. Over het stimuleren van krachtige kennisdeling in uw organisatie. Verwacht u aan eerlijke verhalen en bruikbare tips & tricks.
  • Hugo Der Kinderen, Kluwer- trainer en consultant in Nieuw Leiderschap en Change Management vertelt over Paradigm shift. Samenwerken over alle grenzen heen en kennisdelen, het klinkt als muziek in de oren. Maar zal het ook lukken in uw organisatie?

Andere gastsprekers zijn Joris Poelmans (RealDolmen) en Francis Bruynseels (imec).

Dit event is gratis voor alle LearningLive lezers.
Info en inschrijvingen: www.thefutureofbusinessissharing.com

Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Zoek

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect