Aankomst in Denver

Verwelkomd door levensgrote foto’s aan beide zijden van de aankomstterminal van Denver Airport, van de native americans die hier ooit leefden, ben ik na een tripje van 24u uiteindelijk op mijn bestemming geraakt. Bij de klanken van een zacht indiaans welkomstlied en geflankeerd door een horde L&D specialisten uit Europa, was het tijd om toegelaten te worden in de US of A.

De man van immigrations wou weten of ik hier was for business of for leisure. Toen ik hem vertelde dat ik hier was voor de ASTD ICE 2012, zei hij  ‘like most of the people here uh ?’. Bij mijn antwoord op zijn vraag naar ’the nature of my business’, dat ik een learning consultant bij Kluwer Opleidingen ben, een US owned company, lichtte zijn gezicht zowaar op, kreeg ik een gemeend welcome en een zacht you take care now!

Bedenk daar dan nog bij dat het bij aankomst volle maan was en het hevig onweerde, en u weet, dat deel van de missie kon al niet meer stuk.

All set to go

Ik kijk uit het raam van mijn hotelkamer op het dak van het Convention Center met op de achtergrond de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains. Het is 10:10 am en over een kleine 2 uur start de conferentie. Tijd om de straat over te steken dus en mij over te geven aan het echte doel van deze reis nl. deelnemen aan de vier dagen durende  ‘Learning & Development Hoogmis’ en er verslag over uitbrengen. En dat is wat u uiteraard van mij mag verwachten, tot ‘zo’ dus !

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect