Autoritje met Isabel De Clercq

Authentieke passie voor leren is de drijfveer van Isabel De Clercq. Walter De Hertog van VOV nam Isabel mee voor een ritje en filmde haar. Hij interviewde ook Charlotte Panis van DEME en vroeg haar hoe zij Isabel ervaarde als trainer.

Training kan dingen veranderen.” Dat is wat Isabel De Clercq vertelt in deze USPie, gemaakt door VOV. USPies zijn korte dynamische filmpjes, waardoor learning&developmentmanagers een trainer of een trainingsaanbieder op een andere manier kunnen leren kennen.

In het filmpje hoort u learning consultant Isabel De Clercq vertellen over haar passie voor leren en over haar leeraanpak.

Een van de organisaties die onlangs een beroep deed op Isabel De Clercq is Dregding International (DEME). Deme heeft een kleine ploeg interne instructeurs die aan eigen medewerkers lesgeven over technische topics. Isabel gaf deze instructeurs een training om hen nog nog beter te doen lesgeven, met meer leereffect. In de video getuigt Charlotte Panis over het effect dat Isabel heeft teweeggebracht met dit train-the-trainer-traject.

Interesse om ook uw instructeurs nog beter te doen trainen?
Kluwer Opleidingen heeft een eigen train-the-trainer-aanpak en -programma ontwikkeld. Wilt u er een gesprek over? Aarzel niet om contact op te nemen met Isabel De Clercq.

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Zoek

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect