Bezoek ons op de VOV-beurs en win een stressmeter!

by NCOI Learning Team

Op 24 november 2015 gaat de VOV-beurs door. Kluwer Opleidingen is er present met 2 presentatiesessies en een learning lunchtable. Kom zeker ook even langs op onze Well@Work-stand en maak kans op een stressmeter*.


De VOV-beurs is de dag voor alle professionals, actief in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM, om kennis te maken met de opleidingsmarkt én naar hartenlust te netwerken. De beurs vindt plaats op 24 november in de Brabanthal in Leuven.

Neem deel aan de presentatiesessies van Kluwer Opleidingen
Als u registreert voor 10 november is uw beursbezoek gratis. Jammer genoeg kunt u niet meer deelnemen aan een van de presentatiesessies van Kluwer Opleidingen. Want ze zijn ondertussen volgeboekt. U kunt wel nog deelnemen aan de Kluwer Learning lunchtable (zie verder).

Schuif aan bij de Kluwer Learning lunchtable
Schuif aan bij de learning lunchtable van collega Isabel De Clercq, trendwatcher bij Kluwer Opleidingen. Deze lunchtable vindt plaats van 11u56 tot 12u36 in zaal Foyer. Ze heeft het dan graag met u over kennisdeling en hoe cruciaal kennisdeling is voor het overleven van uw organisatie. Wil je mee aanschuiven aan onze tafel, stuur een mailtje naar info@kluwerlearning.be en verzeker uw plaats.

Bezoek onze Well@Work stand
Kom ook zeker langs op onze Well@Work-stand (nr 82-83). Schuif aan bij het haardvuur en krijg een warme opkikker van jewelste. Bij een kopje koffie praten we graag met u over duurzaam werken, kennis delen en leren. Vertel ons over uw leerplannen en hoe u het vuur wil blijven aanwakkeren in uw organisatie. Het wordt gegarandeerd een lekker gesprek! En wie weet maakt u ook kans op een stressmeter!*

 

* Win een gratis toegang tot de opleiding ‘Sterk presteren onder druk’ én ontvang uw persoonlijke stressmeter.

 


			
			
			
												
									

Lees ook