De VOV-beurs: food for your thought

U hebt ongetwijfeld 28 november aangekruist in uw agenda. Dan vindt de VOV-beurs plaats, hét leerevent van het jaar. Kluwer Opleidingen zal hier uiteraard niet ontbreken.

Kom zeker langs op onze stand, zo kunt u meteen een volle lading energie tanken aan onze tarwegrasbar. Een grassapje geeft u dezelfde energie als 1 kg fruit en groenten. Die boost kunt u meteen gebruiken om samen met ons te brainstormen over ‘het nieuwe leren’. Wij brengen uw ideeën meteen in beeld. Letterlijk!

Zo bent u helemaal klaar voor nieuwe inzichten en leermethodes tijdens één van de presentatiesessies die Kluwer Opleidingen geeft:

1. De 5 rollen van de Nieuwe Leidinggevende – Succesformule voor leadership in Het Nieuwe Werken

2. Kiezen voor social learning – Social media inzetten om al lerend te werken en al werkend te leren

3. Flip your training – Haal het maximum uit je live trainingstijd.

1000 bezoekers hebben zich al ingeschreven voor de beurs. Wacht niet om u te registreren want de plaatsen op de presentatiesessies zijn beperkt. U kunt u tot 20 november registreren voor gratis deelname aan de beurs op www.vovbeurs.be.

Deelnemen aan een beurs is een behoorlijke tijdsinvestering. Wilt u graag het maximum halen uit uw deelname aan de VOV-beurs? Lees dan aandachtig deze 15 tips om het maximum uit uw congres of beursdeelname te halen. 28 november wordt dan gegarandeerd een topinvestering!

 

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect