De zomer van… Audrey Van den Bempt

Audrey Van Den Bempt, Product Manager in Human Resources en Health, Safety & Environment

De hele zomer lang kan je bij NCOI Learning zomeropleidingen volgen. Je leert de lesgever kennen, wij leren jou de persoon achter de opleiding kennen. Zeven product managers vertellen ons hoe ze niet alleen jouw, maar ook hun eigen zomer inkleuren.

Audrey Van Den Bempt, Product Manager in Human Resources en Health, Safety & Environment

Van criminoloog naar Product Manager bij NCOI Learning. De overstap doet je misschien even fronsen, maar voor Audrey was het een logische wending. “Ik heb een achtergrond als maatschappelijk werker en mijn interesses gingen altijd al uit naar leren, (zelf)ontwikkeling en human resources. In mijn vorige job lag de nadruk op criminaliteitspreventie. Ik begeleidde en evalueerde projecten waarbij bewustmaking en nieuwe vaardigheden centraal stonden. De link met leren was nooit veraf. Zo belandde ik uiteindelijk in de opleidingssector.”

Tegenwoordig richt Audrey haar pijlen op hr- en LD-managers en kruisen andere uitdagingen haar pad. “Ik moet veel bordjes tegelijk in de lucht houden, maar dat zorgt voor de nodige variatie. Terwijl ik het opleidingsaanbod samenstel, ben ik ook betrokken bij het financieel, commercieel en creatief luik. De opleidingen moeten renderen en dat lukt enkel met de juiste strategie. Ik vind het enorm boeiend om dit samen met onze interne afdelingen uit te werken. Daarnaast is er ook een sociaal element, want ik sta veel in contact met onze klanten en trainers. We zoeken voor al onze trainingen naar de topexpert ter zake om de training te geven. Zo waken we over de kwaliteit van onze opleidingen en kunnen we ons onderscheiden van andere organisaties.”

4x Audrey

“Geniet bewuster, ook van de kleine dingen”

Zelf leer ik nog graag bij over…
“Quasi alle domeinen waarmee ik in aanraking kom binnen mijn job. Dat kunnen erg uiteenlopende thema’s zijn zoals finance, trendwatching of business development. Zulke zaken komen altijd van pas. Op mijn persoonlijke to-dolijst staan momenteel nog surfen, waterskiën en – mocht ik er ooit de tijd voor vinden – een opleiding psychologie volgen.”

Mijn zomer wordt er een van…
“Verschillende reizen maken. We hebben al enkele tripjes achter de rug en de laatste twee weken van augustus gaan we naar Frankrijk. Doorheen het jaar trekken we met het hele gezin meermaals naar Zeeland, maar een favoriete vakantiebestemming heb ik niet echt. Ik maak liever van de gelegenheid gebruik om telkens nieuwe oorden te ontdekken.”

Mijn ideale zomertip is…
“Bewust genieten, ook van de kleine dingen. De tijd gaat al zo snel, zeker als je aan het werk bent. Mijn dochter start volgend schooljaar in het middelbaar en dat is een grote stap. Kleine kindjes worden nu eenmaal groot, dus er zullen wel zaken veranderen. Net daarom wil ik deze periode extra genieten van onze momenten samen.”

Tot slot, chill stand is geen stilstand want…
“Tijdens de zomer neem ik een ander ritme aan en neem ik de tijd om enkele boeken te lezen. Momenteel probeer ik fictie af te wisselen met non-fictie. In dat laatste geval gaat het vaak ook om vakgerelateerde onderwerpen. Sommige zaken veranderen dan weer niet. Ik blijf het hele jaar door sporten en dan vooral padellen, want dat is echt mijn uitlaatklep.”

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect