Doe mee aan de enquête ‘Working and Learning today’

Hoe kijken bedrijven aan tegen flexibel werken? Hoe organiseren medewerkers hun werk en hun privé-tijd? Hoe leren ze het liefst? Kluwer organiseert opnieuw de enquête Learning Indicator. Worden de trends van vorig jaar opnieuw bevestigd? Doe mee en ontdek het!

Medewerkers zijn leergieriger dan het bedrijf denkt. Bijna 40% van de hr-people verwacht een toename van het belang van social media als kanaal om te leren. Dat bleek uit het onderzoek Kluwer Learning Indicator van vorig jaar. Hier leest u de resultaten van 2012.Worden deze resultaten dit jaar opnieuw bevestigd? Doe mee aan de enquête en ontdek het!

Kluwer Learning Indicator is de jaarlijkse barometer over de strategie en de praktijk van leren in een werkcontext. Drie doelgroepen worden bevraagd: werknemers, leidinggevenden en L&D professionals.

De enquête van 2013 staat helemaal in het teken van ‘Working and Learning today’ en loopt van 19 augustus tot 6 september. Deelnemen kan op via deze link. Bedankt om 10 minuutjes vrij te maken om de 20 onderzoeksvragen te beantwoorden.

Benieuwd naar de resultaten? Als u deelneemt aan de enquete, krijgt u gratis de whitepaper met de onderzoeksresultaten toegestuurd. Wie deelneemt maakt bovendien kans om een iPad mini te winnen!

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect