Kluwer Opleidingen voor de 2de keer op rij uitgeroepen tot ‘Best Learning, Coaching & Development Company’

Kluwer Opleidingen wint voor de 2de keer op rij de HR Excellence Award voor ‘Best Learning, Coaching & Development Company’. De HR Excellence Awards bekronen elk jaar hr-leveranciers die uitblinken door uitzonderlijk kwalitatieve dienstverlening en innoverende oplossingen die daadwerkelijk bijdragen tot het bereiken van de doelstellingen van hr-departementen.

In deze editie stond het thema ‘Talent Management: Addressing the New Challenges’ centraal. Johan De Meyer, Directeur Kluwer Opleidingen: “Het is een bijzondere eer om voor de tweede keer op rij deze erkenning te krijgen. Met ons team zijn we elke dag in de weer om de leerbehoeften van onze klanten zo goed mogelijk te begrijpen en om hun een gepaste oplossing aan te reiken. De award motiveert ons om het talent en het potentieel van ons team en onze trainers te blijven ontwikkelen.”

De lijst van genomineerden werd samengesteld door een onafhankelijke jury na bevraging van 800 hr-directeuren en 300 ceo’s. De uitreiking van de Award vond plaats op 18 november 2011 in Genval. Kluwer Opleidingen sleepte de HR Excellence Award van ‘Best Learning, Coaching & Development Company in de wacht en won voor Acerta, GITP, Kaleido, Sagittarius HR en SD Worx.

 

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect