Maak van de VOV-beurs het beste beursbezoek van uw carrière

Toen ik me in voorbereidde op mijn deelname aan het ASTD-congres in het voorjaar, ontving ik enkele interessante tips. Die hebben mij geholpen om van het ASTD-congres, mijn beste congres ooit te maken. Met de VOV-beurs in het vooruitzicht deel ik graag mijn bevindingen met u. 

Ze kunnen u helpen om van uw bezoek aan de 15de editie van de VOV-beurs het beste beursbezoek van uw carrière te maken.

Hoe u dat aanpakt?
U kunt uiteraard een bezoekje brengen aan onze stand (70-71), waar u zich kunt opladen met een portie verse zuurstof in onze Oxygenbar. Of u kunt komen luisteren naar onze boeiende presentatiesessies waar u zich laat inspireren door nieuwe ideeën.

Dat is al een goed begin.

Maar er is meer. Namelijk 15 tips om het maximum uit je congresdeelname te halen. Volgt u deze tips, dan beloof ik dat uw beursbezoek een echte topper wordt. Bovendien krijgt u een handige checklist, waardoor u geen enkel detail vergeet en volledig voorbereid op onze stand verschijnt.

Dit artikel is gebaseerd op een tekst van The Kevin Eikenberry Group, een Amerikaanse trainingsorganisatie. De tips zijn bovendien proefondervindelijk getoetst door mijzelf en mijn collega’s toen we in mei het ASTD-congres in Orlando (US) bijwoonden.
Download en lees. En reageer gerust. Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen.

 

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Zoek

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect