National Learning Day 2013

Op donderdag 13 juni organiseren VOV lerend netwerk en Epsilon samen een nationaal event rond leren en ontwikkeling: de National Learning Day –  Conference & Award.
Een dag om transformerende en innovatieve praktijken uit de leer- en ontwikkelingspraktijk in organisaties in de bloemetjes te zetten!  Met dit event willen VOV en Epsilon HRD-professionals uit gans België bij elkaar brengen om samen met elkaar te leren van innovatieve projecten. Praktijken delen, elkaar bevragen waarin leren centraal staat. Als keynote verwelkomen we Marc Herremans!

Deze editie draait rond het thema “Transformation & Change”.

Heeft uw organisatie een specifieke learning & development actie opgezet rond change management? Doe mee aan de National Learning Day!

 

Veel bedrijven zijn aan het veranderen en zoeken naar opportuniteiten in de toekomst. Soms leidt dit ook tot problemen, belemmeringen en vraagt het veel energie om te werken aan een nieuwe organisatie. HR en opleiding hebben daarin een belangrijke rol. Werken aan change & transformatie, verandert dat ook onze rol als HRD-professional? Welke rol spelen wij in innovatie?

Gestart in 2001, onder de naam Training Award, heeft dit evenement tot doel bedrijven te inspireren met innovatieve projecten van training en professionele ontwikkeling. De Learning Day staat open voor iedereen, lid of niet van VOV of Epsilon.

 

Via deze link kunt u zich registreren.

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect