Nieuw: Learn after Work voor L&D experten

Bent u, na het Nieuwe Werken, klaar voor Het Nieuwe Leren? Kluwer Opleidingen stelt voor: Learn after Work. 4 sessies gevormd voor en door L&D professionals, vakkundig omkaderd door Kluwer Opleidingen en een top L&D specialist!Leren doen we steeds minder op de traditionele manieren en steeds meer op wijzen die beter afgestemd zijn op de werking van onze hersenen. Zoals van gedachten wisselen rond een bepaald onderwerp en lesgeven! Kluwer Opleidingen ontwikkelde daarom een nieuw concept voor een leer- en netwerkmoment voor Learning & Development Managers en gaf het de naam Learn after Work mee. Binnen dit concept wisselen L&D professionals kennis uit en delen ze best practices. Uiteraard neemt ook netwerken een belangrijke plaats in. Kluwer Opleidingen zorgt in samenwerking met Stefaan Arryn, Director HR Talent van Securex, voor vakkundige ondersteuning.

 

Leren van elkaar
In een gratis kick-off sessie maken de deelnemers kennis en leggen ze samen de inhoud en werkvorm van de 4 betalende sessies vast. Deze sessies worden volledig voor en door de deelnemers georganiseerd. De nadruk ligt daarbij op een leerrijke uitwisseling van praktijkervaringen in kleine groepen, op tijd en ruimte voor vragen en op networking.

 

Op een actieve manier
Dit concept werkt optimaal en is een efficiënte leervorm wanneer alle deelnemers actief deelnemen aan de sessies, overvloedig expertise en ervaring uitwisselen en zich engageren om één thema inhoudelijk mee uit te werken en te presenteren.

 

Interesse?
Schrijf u nu hier in voor de gratis kick-off sessie en kom vrijblijvend kennismaken op 1 december, van 16u tot 19u, in Mechelen.

 

 

Stefaan Arryn is HR Talent Director bij Securex, dat het Nieuwe Werken en het Nieuwe Leren hoog in het vaandel draagt.

Audrey Van den Bempt is projectmanager HR bij Kluwer Opleidingen.

 

 

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect