Uitnodiging VOV pitstop Trend catching & Future proofing

Op het programmma: trends in L&D in binnen- en buitenland, nieuwe tools, resultaten van het Learning Indicator-onderzoek, … Keynote speaker is Bart De Waele (CEO Wijs) en u hebt keuze uit 6 sessies. Lezers van deze blog betalen slechts 150 euro (50% korting).

De eerste VOV-pitstop van het nieuwe jaar vindt plaats op dinsdag 19 januari 2016 in het Huis van de Toekomst in Vilvoorde. Lezers van deze blog zijn uitgenodigd als gast: u betaalt slechts 150  euro in plaats van 300 euro.

Programma

In deze VOV-pitstop kijken we naar globale L&D-trends in binnen- en buitenland, staan we stil bij de resultaten van de Kluwer Learning Indicator, laten we u kiezen uit 6 sessies met trends, take-aways of hands-on tips & tricks. We sluiten af met een keynote door Bart De Waele, CEO van Wijs die zijn jaarlijks trendrapport komt voorstellen. Voor elk wat wils!

 1. 1. LEARNING INDICATOR: leren en ontwikkelen in België anno 2015

  Miek WoutersMiek Wouters presenteert de resultaten van dit onderzoek bij 2540 Belgische professionals Voelen Belgische professionals zich klaar om het hoofd boven water te houden op professioneel vlak? Hoe leren ze bij voorkeur? En wat stimuleert en belemmert hen om bij te blijven?

 

 

 

 1. 2. KEUZE UIT 6 PARALLELLE SESSIES
 • Nieuwe tijden, nieuwe tools! Hands-on sessie waarin Peter Plusquin je leert om sneller en efficiënter informatie op te sporen, te organiseren, te filteren en te delen.
 • Agile, intrapreneurship & talent: 3 topics die de rol bepalen van de L&D professional van de toekomst, door Joris Vandersteende van Atolo.
 • Take aways uit DevLearn. Wat onthoudt Mathias Vermeulen, charmante L&D-techneut, van de DevLearn conference in Las Vegas?
 • Kennisdelen: dé kritieke factor voor een vitale organisatie. Kluwers trendcatcher Isabel De Clercq gaat met u in dialoog over het belang van kennisdeling en geeft u do’s & don’ts van ATOS, ENGIE, Wolters Kluwer en KBC.
 • Learning uit het nieuwe Wilde Westen. Katrien Devos, ondernemer en captain van HRBuilders is enorm geïnspireerd door Silicon Valley en vertelt welke vibes en learnings we dringend naar Vlaanderen moeten halen.
 • Donus, Development Bonus, persoonlijke leerrekening voor de medewerker. Quintessence presenteert een nieuw initiatief: de persoonlijke leerrekening, waarop werknemer én werkgever een opleidingsbudget kunnen storten.
 1. 3. DIGITAL TRENDS

  bart_de_waeleKeynote Bart De Waele, ceo van Wijs, presenteert de grote digitale trends voor 2016.

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

Dinsdag 19 januari 2016 , van 13 tot 17.15 uur
Living tomorrow,Vilvoorde
Prijs:

 • gratis voor VOV-leden
 • 300 euro voor niet-leden
 • 150 euro voor lezers van Learning Live als u de kortingcode ‘Kluwer’ gebruikt

Hier kunt u inschrijven.

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect