Vorige drie jaar winnaar van de HR Excellence Award; dit jaar mooi genomineerd

by NCOI Learning Team

Kluwer Opleidingen won in 2010, 2011 en 2012 drie keer op rij de HR Excellence Award. Dit jaar waren we opnieuw genomineerd in de categorie ‘Best Learning, Coaching & Development Company’. Proficiat aan Quintessence die dit jaar de award in de wacht sleepte!

Naast Kluwer Opleidingen en Quintessence waren ook Prana Training & Coaching, Sagittarius, SD Worx en The Coaching Square genomineerd als ‘Best Learning, Coaching & Development Company’.

De genomineerden werden gekozen na een bevraging bij 1.300 HR beslissers en 750 CEO’s en werden uitgereikt door een vakjury en na een publieke stemming op 14 november 2013 in Genval.

 

Hartelijk dank aan iedereen die ons zijn stem gaf!
Het sterkt ons om te blijven investeren in opleidingen en leeradvies die organisaties en medewerkers helpen om 100 % inzetbaar te zijn.

 

Kluwer is gisteravond bekroond met een Corporate HR Award.

De Corporate HR Awards belonen bedrijven die vernieuwende HR strategieën hanteren, daarbij strevend naar competitiviteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en welzijn van hun medewerkers. De eerste editie van de Corporate HR Awards, die samen met de HR Excellence Awards werden uitgereikt, kreeg als thema Building and sustaining an agile workforce.

Proficiat aan onze collega’s!

Lees ook