Samenwerking NCOI Learning en Computrain

NCOI Learning versterkt aanbod met Microsoft Certified-opleidingen dankzij partnership met Computrain.

NCOI Learning en Computrain gaan een partnership aan. Wat houdt deze samenwerking in, wat zijn de redenen daarachter en wat betekent dit voor klanten? In dit artikel vertellen Martijn Steffers, Algemeen Directeur Computrain en Marleen De Greef, Directeur NCOI Learning, meer over het samenwerkingsverband.

NCOI Learning is dé referentie in opleidingen voor professionals! Een samenwerking met Computrain – de Nederlands marktleider in IT-trainingen – biedt nieuwe opportuniteiten aan Belgische professionals op het vlak van algemene digitale omkadering, én in de diepte richting gerenommeerde certificering. Vanaf januari 2024 gaan beide opleiders – die onderdeel uitmaken van de grootste opleidersgroep van de Benelux ‘Salta Group’ – de huidige samenwerking intensiveren. Dat komt tot uiting in het gezamenlijk aanbieden van diverse Microsoft Certified-opleidingen. Denk aan digitale trainingen en Microsoft Official Courses (MOC) On-demand op onder andere het gebied van Azure, Power Platform en Office. Vanaf 2024 kunnen ook Belgische IT Professionals, business professionals en allround medewerkers de door Computrain ontwikkelde opleidingen bij NCOI Learning afnemen. Deze worden aangeboden in het Nederlands en het Engels.

“De behoefte aan digitale skills neemt toe.”

Relevant blijven

“Door de digitalisering neemt de behoefte aan digitale skills toe, zowel onder organisaties als hun medewerkers. Deze vaardigheden zijn essentieel om als bedrijf of professional relevant te blijven in het huidige snel veranderende technologisch landschap. Door onze samenwerking met Microsoft Certified Partner Computrain zijn wij in staat om werkende professionals in België daar nog beter bij te ondersteunen”, zegt Marleen De Greef. “Daarbij vullen wij elkaar goed aan. Zo kunnen wij nu dankzij onze samenwerking met Computrain, Microsoft gecertificeerde opleidingen aanbieden.”

Ideale partner

“Met het partnership met NCOI Learning breiden wij ons werkgebied verder uit, zelfs tot over de lands- en taalgrenzen. Door dit grotere bereik kunnen we nog meer professionals en organisaties helpen om digitaal vaardig te worden”, zegt Martijn Steffers. “Bovendien is NCOI Learning voor ons de ideale partner, met een vergelijkbaar aanbod en bestaande klantenbase. Dat maakt ons beide voor grote internationale IT-leveranciers nog interessantere learning partners.”

Maatwerk

Onder Belgische en Nederlandse organisaties en hun werknemers neemt de vraag naar maatwerk steeds verder toe. Marleen De Greef legt uit: “Werkende professionals willen kennis tot zich nemen op het moment, op de plaats en in de vorm dat het hen uitkomt, zoals een digitale zelfstudie of een online webinar. Door de samenwerking met Computrain kunnen wij meer e-learnings aanbieden die daarop aansluiten.” Dankzij het partnership kunnen NCOI Learning en Computrain ook organisaties meer maatwerk leveren. Martijn Steffers: “Wij ondersteunen steeds meer bedrijven met het invullen van missende skills door middel van leerpaden. Wat zijn de doelen van jouw organisatie en welke kennis en vaardigheden heb je nodig om deze te bereiken? Daarvoor bieden wij maatwerk leertrajecten per rol. Elke IT-functie bij elke organisatie moet immers op een unieke manier ingevuld worden.”

De Microsoft Certified-trainingen zijn de eerste stap in de samenwerking. Daarna willen de partners de inhoudelijke samenwerking stapsgewijs verder uitbreiden. Daarbij zal de prioriteit liggen op domeinen waarin NCOI Learning en Computrain complementair aan elkaar zijn.

Meer weten over de gezamenlijke trainingen? Bekijk het Microsoft-certified aanbod.

“Nog meer professionals en organisaties helpen om digitaal vaardig te worden.”

Wat maakt NCOI Leaning tot de ideale partner?

“Met het partnership met NCOI Learning breiden wij ons werkgebied verder uit, zelfs tot over de lands- en taalgrenzen. Door dit grotere bereik kunnen we nog meer professionals en organisaties helpen om digitaal vaardig te worden”, zegt Martijn Steffers, Algemeen Directeur Computrain. “Bovendien is NCOI Learning voor ons de ideale partner, met een vergelijkbaar aanbod en bestaande klantenbase. Dat maakt ons beide voor grote Internationale IT-leveranciers nog interessantere learning partners.”

Samen kunnen Computrain en NCOI Learning nog beter maatwerk bieden

Onder Belgische en Nederlandse organisaties en hun werknemers neemt de vraag naar maatwerk steeds verder toe. Marleen De Greef, Directeur NCOI Learning, legt uit: “Werkende professionals willen kennis tot zich nemen op het moment, op de plaats en in de vorm dat het hen uitkomt, zoals een digitale zelfstudie of een online webinar. Door de samenwerking met Computrain kunnen wij meer e-learnings aanbieden die daarop aansluiten.” Dankzij het partnership kunnen NCOI Learning en Computrain ook organisaties meer maatwerk leveren. Martijn Steffers, Algemeen Directeur Computrain: “Wij ondersteunen steeds meer organisaties met het invullen van missende skills door middel van leerpaden. Wat zijn de doelen van jouw organisatie en welke kennis en vaardigheden heb je nodig om deze te bereiken? Daarvoor bieden wij maatwerk leertrajecten per rol. Elke IT-functie bij elke organisatie moet immers op een unieke manier ingevuld worden.”

Avatar foto

Auteur

Elke De Wit is productmanager voor de opleidingen, trainingen en congressen in Projectmanagement, Professional skills en Managementsupport. Ze volgt nauwlettend de trends en ontwikkelingen in deze vakgebieden, vertaalt ze in praktijkgerichte opleidingen of congressen die beantwoorden aan de leerbehoeften die leven op de markt.

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect