De zomer van… Elke De Wit

Elke De Wit Product manager in Projectmanagement, Professional skills en Managementsupport

De hele zomer lang kan je bij NCOI Learning zomeropleidingen volgen. Je leert de lesgever kennen, wij leren jou de persoon achter de opleiding kennen. Zeven product managers vertellen ons hoe ze niet alleen jouw, maar ook hun eigen zomer inkleuren.

Elke De Wit, Product manager in Projectmanagement, Professional skills en Managementsupport

Al twintig jaar draait ze mee bij NCOI, waarvan tien achter de schermen van talrijke opleidingen en congressen. Maar vergis je niet: Elke vat de organisatie van ‘haar’ aanbod nog steeds met evenveel passie aan als weleer. “No-nonsense en zeer planmatig”, typeren haar aanpak volgens de collega’s. Het zijn ook die vaardigheden die deelnemers via NCOI kunnen aanscherpen, naast persoonlijke skills zoals assertiviteit, specifieke kennis over onder meer projectmanagement, en zo veel meer.
Waar let je nu het best op bij het kiezen van een opleiding? Elke krijgt de vraag geregeld en steevast verwijst ze naar de leerdoelstellingen. “Lees vooraf wat er precies aan bod komt tijdens de opleiding. Kies er een die je behoefte inlost, zo vermijd je teleurstellingen. Onze website of een telefoontje naar mezelf is het ideale startpunt om je te informeren.” En waarom precies een opleiding van NCOI Learning? “Bij ons kan je echt rekenen op een praktische insteek. Een voor een zijn onze trainers mensen die met de voeten in de praktijk staan en goed weten wat leeft op de werkvloer.”

“De zomer is het ideale moment om aan jezelf te werken”

4x Elke

Zelf leer ik nog graag bij over…
“…scrum master of scrum product owner, een populaire en moderne projectmanagementmethode die focust op flexibiliteit, snelheid en teamwork. Ik pikte al enkele sessies mee op congressen en wil me er op termijn graag volledig in verdiepen. Verder kan ik zeker onze jaarlijkse Excel Experience Days aanraden, waar je zowel basisfunctionaliteiten als geavanceerde toepassingen van Excel via korte workshops onder de knie krijgt. Nuttig voor iedereen, want goed kunnen werken met dit programma bespaart je veel tijd.”

Mijn zomer wordt er een van…

“Drie weken vakantie, voor het eerst sinds lange tijd. We hebben een reisje gepland naar Spanje, onze favoriete bestemming. We zijn er verliefd geworden op de taal, de keuken en de zuiderse manier van leven, ik kijk er erg naar uit! Verder hoop ik op mooi weer, en dat ziet er alvast veelbelovend uit. Terwijl mijn man de rest van de zomer de festivalletjes afschuimt, vind je mij vaak aan zee met vriendinnen. BBQ’en doen we wel samen!” (lacht)

Mijn ideale zomertip is…

“Pik een van onze Zomeropleidingen mee. Die kan je tussen 15 juni en 15 september volgen en gaan heel breed: van persoonlijke vaardigheden tot een introductie in finance. Voor elk wat wils, dus. We geven opnieuw een leuke giveaway weg bij de inschrijving: mijn handdoek van enkele jaren geleden gebruik ik nog steeds. Dit jaar zijn het Apple Airpods, ideaal om in de tuinstoel een podcast te beluisteren of je favoriete zomerse muziek te beluisteren.”

Tot slot, chill stand is geen stilstand want…

“De zomer is het ideale moment om aan jezelf te werken. Het is een periode waarin mensen het rustiger aandoen. Ze hebben minder stress, minder werkdruk. Dan kan je net zaken doen die je misschien al even hebt uitgesteld, zowel privé als professioneel. Zo combineer je ontspanning met een concrete realisatie.”

Zin in meer?

Neem deel aan de Excel Experience Days.

Avatar foto

Auteur

NCOI Learning: een team van experts die organisaties en professionals tips aanreiken over leren en ontwikkelen

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect