Een portie inspiratie van … Nathalie Verbinnen

by Nathalie Verbinnen

Regelmatig geeft een medewerker van Kluwer Opleidingen een slimme ‘leertip’ prijs die we graag met jou willen delen om je te laten kennismaken met handige tools, nieuwe ideeën, inspirerende mensen, … Deze maand geeft Nathalie Verbinnen een paar interessante twitteraccounts mee die de moeite zijn om te volgen.

Op Facebook is het een hit: mensen geven 10 liedjes op die hen ‘gevormd’ hebben. En ook deze variant circuleert: een lijst van 10 lievelingsboeken. Dat bracht ons op het volgende idee: maak een lijst van mensen, websites of magazines die je inspireren in je job. Hier het antwoord van Nathalie Verbinnen.

Twitter laat me toe snel toegang te hebben tot wat er beweegt in onze business. Een keuze te maken tussen de verschillende accounts die ik volg? Moeilijk… Maar kijk, als ik er 4 zou moeten aanraden, dan kies ik graag de volgende:

 

@Happy_Laurence – Laurence Vanhée – Freedom + Responsibility = Happiness + Performance

LaurenceVanhee

 

@SolvayStart – Solvay Entrepreneurs  – Entiteit van Solvay Brussels School of Economics and Management aan de ULB, actief op vlak van opleiding en begeleiding van ondernemers 

Solvay Entrepreneurs

 

@PeoplesphereMag– Peoplesphere – Magazine van de People Managers

Peoplesphere

 

@HarvardBiz – De meeste recente Harvard Business Review blog posts en management tips. 

HarvardBizReview

 

Ook deze sites inspireren me: 

  • Trends beginnen vaak aan de andere kant van het water. Vandaar: Chief Learning Officer Magazine clomedia.com
  • Een Franstalige bron mag niet ontbreken op mijn lijstje: ik lees graag de blog van Cegos over management & leadership issues blog-management.fr
  • HR Magazine, maar dan ook aan de andere kant van het water. hrmagazine.co.uk

Wil jij ook een leuke, slimme, inspirerende tip delen? Mail gerust door naar isabel.declercq@kluwer.be

Lees ook