Een portie inspiratie van … Greetje Schoenmaekers

Elke maand geeft een Kluwer Opleidingen-medewerker een slimme ‘leertip’ prijs. We willen onze kennis graag met elkaar delen en je laten kennismaken met handige tools, nieuwe ideeën, inspirerende mensen, … Deze maand vroegen we een slimme leertip aan Greetje Schoenmaekers.

 Greetje Schoenmaekers

Als ik moet kiezen tussen zware lectuur en doorgedreven inspanning of eerder kleine behapbare brokjes informatie, dan kies ik steevast voor het laatste. Ik hou van een brede kijk op mens en wereld. Dus geef mij maar leuke aha-erlebnissen en puzzelstukken die in mijn hoofd in elkaar klikken en een geheel vormen.

 

 

 

 

 

Dit zijn 3 twitteraccounts die mij inspireren:

 

@ValaAfshar – Vala Afshar – Chief Marketing Officer Extreme Networks

Als ik een tweet van Vala Afshar tegenkom, de CMO die schrijft rond technology, business en leadership voor Huffington Post en INC Magazine, dan stopt mijn Twitter-stroom. Het werkt voor mij als een persoonlijke ‘Gelezen voor jou’ op enkele gewaardeerde bronnen zoals Harvard Business Review (www.hbr.org), Forbes (www.Forbes.com) en Gartner (www.Gartner.com).

Vala Afshar

 

 

@Gizmodo – Gizmodo

Zeker ook leuk om mee te pikken als je geboeid ben door ‘technology that changes the way we live, work, love, play and feel’. 

Gizmodo

 

 

@santhoshjikumar – Santhosh Kumar, Vice President van Learnovaters www.learnovators.com

Misschien hebben Indische professionals toch net iets meer de gave om de wereld rond te reizen op sociale media. Santhosh Kumar is voor mij het laatste jaar vooral een connector en content curator geweest waardoor ik vele nieuwe mensen en bronnen heb in de Learning World. Of hoe iemand gewoon als spil op sociale media veel toegevoegde waarde kan hebben zonder zelf over alles de wijsheid in pacht te hebben.

Santhosh Kumar

 

 

En om het hoofd even uit business vraagstukken te halen en in andere domeinen inspiratie te laten tanken…

 

Wil jij ook een leuke, slimme, inspirerende tip delen? Mail die dan naar isabel.declercq@kluwer.be

 

Greetje Schoenmaekers is Business Manager bij Kluwer Opleidingen en is verantwoordelijk voor business development, productontwikkeling en learning solutions. Greetje was eerder al actief in HR als business development manager bij SD Worx.

 

Avatar foto

Auteur

Greetje Schoenmaekers is Business Manager bij NCOI Learning en is verantwoordelijk voor business development, productontwikkeling en learning solutions.

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect