Gezocht: de perfecte productmanager

Als productmanager moet je van vele markten thuis zijn: je moet niet alleen je product, je markt en je consument door en door kennen, je moet de business strategie van het bedrijf in gedachten houden en tegelijk de financiële objectieven voor je product nastreven, voortdurende veranderingen op de voet volgen en persuasief zijn. Maar hoe doe je dat allemaal? En hoe haal je daar het maximale uit?

In onderstaande video vertellen Geert Vanhees, Dave Synaeve en Catherine Schoesetters je meer over steengoed productmanagement.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WTinDypzZ1U

 

Zin in meer?

Wil je de productmanager worden die het verschil maakt? Bekijk dan zeker de opleiding ‘Productmanagement van A tot Z’ waar in 6 dagen je vakkennis, tools, technieken en vaardigheden worden aangescherpt door marketingexperten Dave Synaeve, Catherine Schoesetters, Geert Vanhees en Pol Vanaerde.
Avatar foto

Auteur

Gude Verhaert is productmanager voor de trainingen in marketing, communicatie en leadership. Voor de ontwikkeling van leeroplossingen in deze domeinen laat ze zich graag inspireren door haar uitgebreid netwerk van trainers en consultants in combinatie met een gezonde interesse voor nieuwe trends en ontwikkelingen in de opleidingswereld. Haar uitdaging? Ervoor zorgen dat professionals permanent bijleren én bijblijven.

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect