Optimaliseer jouw persoonlijke verkoopstijl

Laat je omzet exploderen met de nieuwste inzichten uit de commerciële psychologie. Bestendig je succes als verkoper door te vertrekken vanuit je persoonlijke sales-DNA.

 

Wat werkt er voor jou en wat niet in commerciële contacten? Sluit je af met een vriendelijke complimentendouche of met een daadkrachtig uitgestoken hand? Belangrijk is dat je gelooft in het resultaat en dat je het jezelf ziet doen. Zo kom je tot een echte gedragsverandering en dat zal je snel merken in je verkoopcijfers.

 

Bekijk hier de video voor meer informatie:

https://www.youtube.com/watch?v=Sst0f1MuXIQ

 

Meer info?

Klik hier voor meer info over de opleiding ‘Optimaliseer uw persoonlijke verkoopstijl’.

 

Jochen RoefMet een academische achtergrond als klinisch psycholoog startte Jochen Roef zijn loopbaan in een commerciële functie binnen de fytopharmaceutische sector. Hij vervolgde zijn carrière als businesscoach in een management consultancy bedrijf om 2 jaar later als Learning & Development Manager bij Adecco aan de slag te gaan. Daar ontwikkelde hij zijn interesse voor de mogelijkheden van het Enneagram waar hij zich sinds 2 jaar op toelegt als zelfstandig ondernemer.

 

 

Avatar foto

Auteur

Marleen De Greef is teammanager Business Development bij NCOI Learning. Marleen was eerder al actief in consulting (Accenture), banking (ING) en hr (SD Worx).

Lees ook

Nieuws per domein

Meest gelezen

Let's connect